Om Jack Eckhart Langelund

Jeg er selvstændig håndværker, Spirituelt Medie og Trancehealer. Ikke den mest almindelige sammensætning, og mange mennesker har ofte undret sig over, hvordan jeg er endt i arbejdet med det spirituelle.
 
Jeg, der er logisk tænkende, analyserende og super kritisk.

Det var vel en blanding af tilfældigheder og nysgerrighed, og en del skubben til mig. Som et engelsk Medium sagde til mig på et kursus i Eastbourne - "Det er ikke dig der har valgt at arbejde med Spirit, det er Spirit der har valgt at arbejde med dig."
 
Via min ekskone kom jeg i de spirituelle kredse, og der blev gang på gang sagt til mig, at jeg skulle i gang med at heale - "Mig?? glem det. Det tror jeg ikke på". I år 2000 overgav jeg mig så, lavede et skilt, og stillede mig op på en messe, og tilbød folk gratis healing. Jeg blev noget overrasket over folks positive tilbagemeldinger. Nysgerrigheden blev vakt. Jeg begyndte at lave nogle healinger i ny og næ, og blev gang på gang overrasket over resultaterne, hvilket jeg i øvrigt stadig kan blive.
 
En ting var healingen, men alt det andet med clairvoyance var alligevel for langt ude. I forbindelse med et besøg ved nogle venner hører jeg om en Sommerskole med Mediumship afholdt af det engelske medie Billy Cook. På det tidspunkt vidste jeg ikke, hvad Mediumship var, men det, der fangede min interesse, var, hvad jeg hørte om de fantastiske meditationer, der var der. Jeg lærte at meditere helt tilbage i mine teenageår til karatetræning, og har igennem årene brugt det som afstresning, så jeg tænkte, "Hvorfor ikke? En uge på Marielyst med total afslapning og meditation. Inden jeg så mig om, sad jeg og gav beskeder fra afdøde.

Det var nu lidt langt ude, men igen var nysgerrigheden vakt. Jeg undersøgte det lidt mere, og jeg endte med at tage et etårigt forløb på The English School of Mediumship.
 
Siden da er det gået stærkt, og jeg har tilbragt en del tid i England de senere år, for at træne mine evner. En ting man aldrig bliver færdig med.

I dag arbejder jeg, ud over mit håndværk, som Sprituelt Medie og Trancehealer - i Danmark såvel som England. Håndværker vil jeg nok altid være. Det giver sådan en dejlig jordforbindelse.

 
 
Between Spirits | CVR: 18629798 | Bobjergvej 28a, 4550 Asnæs - Danmark | Tlf.: +45 2030 1243 | mail@betweenspirits.com